Udvalgte testimonials

Mette Ziegler

“Hej Mette

Hvor hyggeligt at få en hilsen fra dig.

Du har haft meget stor betydning for mig og mine valg. Jeg tænker med glæde og taknemmelighed på de rettesnore, du lagde ud for mig. Lidt kort vil jeg sige, at du fik mig til at træde ind i min egen "ret", hvis det giver mening?

Så, ja tak til en follow up.”

Co-founder, Business Angel and Board Member

Mette Ziegler

“Mette Ziegler har som min coach og sparringspartner været en fantastisk inspiration til, hvordan jeg kan gribe min udvikling an, så jeg kan excellere i mit professionelle liv.

Hun er topprofessionel, besidder en fabelagtig evne til at balancere imellem business og menneskelighed og har i min udvikling haft fokus på mig som et helt menneske.

I de år, jeg har kendt Mette, har hun kontinuerligt haft et virkelig klarsyn og en god fornemmelse for at finde frem til essensen af mit talent, og hvordan det realiseres. Det har været en stor fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Mette.”

Head of Global Learning, Leadership & Culture, Novonesis, og Reserve Intelligence Officer i Forsvaret

Mette Ziegler

“Mette Ziegler, Du har været en kæmpe hjælp. Jeg har lyttet intenst til dine råd og kommentarer, og nu vil skæbnen, at jeg er blevet kontaktet og tilbudt et samarbejde inden for netop de to områder, som du tillagde allerstørst værdi i min fremadrettede søgen efter det rette job. Tak Mette.

Så selvom jeg ikke turde tro på det til at begynde med, er jeg nu blevet tilbudt en fast stilling inden for mit gamle vidensfelt og inden for min absolutte spidskompetence. Og det endda i et super attraktivt setup i en fremsynet virksomhed, som jeg kan være stolt af at være en del af. Så alt i alt et meget fint resultat, takket være dig og din inspiration - og et par velmente spark i røven (!)”

Global Sales Manager, Friday Home ApS (Bjarke Ingels Group)

Mette Ziegler

“Mødet med Mette Ziegler har været et afgørende vendepunkt i mit liv og min karriere. Med sin enestående indsigt og evne til hurtigt at identificere kerneområder, der kræver opmærksomhed, har Mette transformeret min tilgang til både personlige og professionelle udfordringer.

Fra vores første møde, hvor Mette med sin karakteristiske og ligefremme facon spurgte: "Jamen, hvad fanden laver du da også der?", indledte vi en rejse mod selvopdagelse og målrealisering. Mette er som et Maglev-tog, der kun standser, når man mestrer at fløjte rent.

Gennem et intensivt forløb lykkedes det at få opmærksomhed på, hvad det er ved mine egne evner, der giver mig størst glæde. Jeg har lært at værdsætte, hvor vigtigt det er for mig at afsøge ukendte stier, udfordre eksisterende mønstre og konstant søge efter bedre løsninger.

Mette er som en forårspolering helt ud i de mørkeste kroge af sindet. Hun forvandler håb og drømme til virkelighed og hjælper med at realisere dit potentiale. Jeg er dybt taknemmelig for den indflydelse, hun har haft på mit liv og min karriere og kan kun opfordre andre til at lade sig guide af hendes ekspertise.”

Nyhedschef, KNR (Greenlandic Broadcasting Corporation)

Mette Ziegler

“Da jeg henvendte mig til Mette Ziegler, havde jeg allerede igennem mange år arbejdet med personlig udvikling, men i sparringen med Mette kom jeg for alvor ind til kernen af mig selv og de sider af karrieren og livet, der virkelig tænder mig.

Mette har en sjælden kombination af forretningsforståelse, empati, færdigheder inden for coaching og spændende overbevisninger.

Hendes stil er direkte og udfordrende og samtidig indlevende og tillidsvækkende. Det er den kombination, der gør, at man kan flytte sig. Og vel at mærke i overensstemmelse med sig selv og sine egne ønsker.”

Strategisk Rådgiver & Partner, Move Ahead

Mette Ziegler

“Efter at have sagt et drømmejob i England op for at vende tilbage til Danmark, fordi familielivet af forskellige årsager ikke kunne fungere på den måde, gik jeg ind i et tomrum med stor tvivl om min fremtid, mit arbejde og min indtjening. Jeg sagde op midt i den økonomiske nedtur uden at have noget andet job eller arbejde, der ventede.

En veninde anbefalede mig at tale med Mette Ziegler, og jeg startede en periode med coaching, hvor jeg fik set på og overvejet min vej frem og fik vendt de mange, mange muligheder, der jo er. Når en dør lukkes, er der andre der åbnes. Jeg blev klar over, hvor jeg har det bedst, og hvor jeg fungerer optimalt. Hvor det er essentielt at vælge til og vælge fra. At alting sker i perfekt orden og til rette tid.

I denne proces har Mette været en vidunderlig støtte og inspirator. Hun har holdt spejlet op igen og igen og har delt af sit væld af erfaring og visdom.”

Bestyrelsesmedlem i Chora 2030, Danish Design Council og Crossing Borders

Mette Ziegler

“Jeg blev anbefalet at gå til Mette Ziegler, da jeg søgte en coach, som med varme, indlevelse, empati og professionalisme kunne hjælpe mig med at sætte mit liv og min karriere på skinner igen. Og Mette har hele pakken.

Som det meget givende og ærlige menneske hun er, og samtidig som professionel livs- og karriere coach, satte Mette min situation i perspektiv, sådan at jeg blev i stand til at koncentrere mine kræfter om de positive ting i en periode, hvor jeg familiemæssigt og professionelt var meget presset. Hun gav mig metodikker og værktøjer til at håndtere mine udfordringer struktureret, sådan at jeg hurtigt følte mig stærk nok til at imødegå og arbejde aktivt, også med de svære problemstillinger, både privat og professionelt.

Som person er Mette rummelig, lyttende, vidende og har en dejlig humor, som perfekt understøtter alle hendes øvrige kompetencer. Jeg følte mig favnet, og det var virkelig let at tale om selv meget svære emner. I dag bruger jeg Mettes fif til at se fremad og få overblikket, og det virker. Jeg tænker stadig på vores meget udbytterige samtaler, og jeg føler virkelig, at jeg har flyttet mig både personligt og professionelt.”

Global Program Manager, Rockwool International A/S

Mette Ziegler

“Hverdagen som valgt fagforeningspolitiker er fyldt med konflikter. Man kan vel bedst sige det på den måde, at jeg lever af "at løse andre menneskers problemer" med alt, hvad det indebærer af konfrontationer.

Fagforeningspolitik er til tider et stressende håndværk, og hvor finder jeg så mit frirum? Det gør jeg hos Mette Ziegler. Her er det mig, der er i centrum med mine udfordringer. Her er jeg ikke omgivet af mine politiske "venner og fjender" eller mine embedsmænd, som i hverdagen altid er parate med "de rigtige løsninger".

Hos Mette har jeg den atmosfære, der skal til for, at jeg kan træffe mine egne beslutninger. Mette skaber det rum, der tvinger dig til at finde løsninger. Løsninger, du selv får ejerskab til. Mette har også lært mig forskellige tricks til at håndtere konflikter, når du sidder midt i suppedasen. Og de virker.”

Tidligere Formand for HK/Privat

Mette Ziegler

“Mette Ziegler, når jeg har været forvirret, svævende, out of focus, har du på 2 minutter bragt mig tilbage til essensen og givet mig følelsen af, at jeg kan finde tilbage til roden af mig selv og nærme mig, hvad jeg skal i mit liv. Din form for coaching er dyb og universel. Vi har en mission. Vi har noget, vi skal give til verden i vores karrierer. Det er den del, du fanger på et dybt psykologisk plan.

Din coaching er ikke bare coaching, hvor deadlines mødes, eller hvor du blot hjælper til med at få defineret en plan. Du formår at få mig helt ind til selve kernen af, hvem jeg er, hvad jeg vil og hvorfor. Derfra er kraften meget større og stærkere. Det giver mig følelsen af, at jeg ikke skal opnå noget for at blive okay'et. Jeg er allerede okay. Jeg har allerede, hvad der skal til. Og så vælter energien ud.

På grund af dig er jeg steget fra mellemstore klubber og musiksteder til nu at give koncerter i Glassalen i Tivoli, Horsens ny Teater, Ringsted Kongrescenter, Musikhuset Esbjerg etc. Jeg vil varmt anbefale dig til folk, som vil videre med deres karrierer og liv og få mærket sig selv inderst inde. Du er heller ikke bange, når man lægger store kriser ud foran dig. Du lytter med indlevelse og så at sige kærlighed til livet. Får mig til at kigge indad og ikke mindst fremad.”

Sanger, Entertainer, Pianist, Komponist

Mette Ziegler

“Efter mere end tyve år som selvstændig og mange forandringer i mit liv inden for en meget kort periode var det svært for mig at fokusere og komme videre. Flere faktorer blev mine modstandere i stedet for mine medspillere. Det var svært at score uden mål.

Mit coachingforløb hos Mette Ziegler ændrede min forvirring og min manglende forståelse af min situation. Jeg lærte at se min virkelighed i øjnene, så jeg kunne begynde at håndtere den. Jeg lærte at acceptere, hvor jeg var, og derefter beslutte, hvor jeg ville hen. Hvad var mit egentlige problem? Hvad var vigtigt for mig at fokusere på først? Hvad ville jeg kunne ændre på og opnå størst effekt af på kort tid?

I dag er mit liv åbent. Jeg er åben. Jeg har fået et dejligt hold af medspillere, og min økonomiske situation er vendt fra rod til overblik og kontrol. Jeg har lært at forvente mere af mig selv og mit liv i stedet for at mene, at jeg fortjener bedre eller at det er de andres eller omstændighedernes skyld.”

Galleriejer, "Det er kunsten", Tisvildeleje

Mette Ziegler

“Tusind tak Mette Ziegler, for dine rigtig gode input til os omkring vores CV'er.

Du holdt en fantastisk engageret præsentation, fuld af energi, og gav os nogle lidt anderledes budskaber en dem, vi har hørt fra mange andre.

Dine input virkede super fornuftige på mig. Det er en af de bedste præsentationer, jeg har oplevet i Karriereklubben. Virkelig inspirerende.

Ideen med at få mængder på ansøgningsmaskinen og få spidset USP'erne til var super brugbare. Og eksemplet med, "at man liiige finder annoncen og søger og derefter render rundt og håber", er virkelig godt ramt og meget klassisk. Alt i alt super super godt. ”

Marketing & Communications Manager, DS Smith

Mette Ziegler

“Jeg har zigzagget en del i min karriere, så da jeg pludselig fik brug for et CV og for at præsentere mine erfaringer, så de bare til en vis grad fulgte en rød tråd, fik jeg brug for Mette Zieglers professionelle blik.

Mette holdt et skarpt fokus på den faglighed og de resultater, jeg har opnået i de stillinger, jeg har haft. Det gav mig overblik og god selvfølelse – og et Killer-CV.

Og hun coachede og pushede mig kritisk, konstruktivt og kærligt, og det var lige det, der skulle til. Mette får min varmeste anbefaling.”

Kommunikationsrådgiver

Mette Ziegler

“Jeg blev anbefalet at kontakte Mette Ziegler, da jeg stod over for flere karrieremæssige muligheder og var i tvivl om, hvilken retning jeg skulle vælge.

Meget grundigt arbejdede vi på at nå ind til kernen af mine talenter og erkende det, som i hjertet giver mig energi, glæde og værdi i livet. På superskarp, opfindsom, professionel og altid kærlig vis guidede Mette mig til at finde klarhed over, hvad der arbejdsmæssigt tænder mig og er vigtigt for mig.

Med tiden er det blevet til flere forløb, både med erhvervsrettede og personlige indfaldsvinkler. Altid med fornyede resultater. Mette er fantastisk til at fremprovokere mit eget indre mod, så jeg tager action på de ting i mit liv, som jeg ønsker at udvikle eller forvandle. Efter sessioner med Mette er man overbevist om, at mirakler findes, og at vi selv styrer i retning af dem.”

Tidligere Seniorkonsulent & Partner, 7N A/S

Mette Ziegler

“Jeg har en meget hektisk hverdag, hvor jeg møder en masse spændende udfordringer.

Men til tider er det lige før, det bliver for meget. Derfor har jeg igennem flere år, med stor succes, vendt udfordringerne med Mette Ziegler.

Hos Mette har jeg fået belyst udfordringerne fra en helt anden vinkel. Med fokus på mennesket. Det er spændende og lærerigt, set fra en ellers traditionel og ingeniørtung verden.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mette til at få sat tingene i relief på en god og menneskelig facon.”

Sales Director International Sales, FLSmidth A/S

Mette Ziegler

“Mette Ziegler praktiserer unikke tænkemåder og værktøjer, der har åbnet døre til et for mig hidtil ukendt univers. Jeg har lært, hvad det oprigtigt betyder at være til stede i nuet, balancere sine følelser, finde sit eget unikke talent og sætte det hele i spil på en måde, der skaber lethed og robusthed, så frygt erstattes af mod og glæde.

Mette er et enzym, der sætter turbo på personlig udvikling i en hast og med en kraft, jeg sjældent har set før. Og det bedste ved det er, at rejsen er sjov, anderledes, ny og kærlig.

Giv dit liv og din karriere et boost. Når du bidrager med dit eget unikke talent og formår at være den bedste udgave af dig selv, så bidrager du også positivt til alt omkring dig.”

Tidligere Hospitalsdirektør, Aleris-Hamlet Hospitaler Øst

Mette Ziegler

“I forbindelse med mit tidligere job som Head of Corporate Branding & Design i COWI stod jeg over for en række svære strategiske beslutninger, både på det forretningsmæssige og det personlige plan. Beslutninger, som man selvfølgelig kan sparre om med sit netværk, men som i den grad bliver bragt op til et helt andet level, når man sidder plantet over for Mette Ziegler, der tvinger en til at tænke ud og op af boksen. Mine timer hos Mette har klart været investeringen værd.”

Tidligere Head of Corporate Branding & Design i COWI A/S

Mette Ziegler

“Jeg har fået hjælp af Mette Ziegler to gange. Begge gange har jeg fået rigtig meget ud af forløbet. Jeg har fået konkrete redskaber og nye perspektiver, som jeg tager med videre, og ikke mindst et nyt spændende job.

Mette har et stort kendskab til forskellige brancher og er en fantastisk sparringspartner og vejleder. Samtidig har hun et erfarent og empatisk blik for, hvad der er det rigtige job for lige netop dig.

Mit CV og min ansøgning har fået et løft, så det står knivskarpt. Mette har udfordret og inspireret mig på sprog og indhold med en ambition om, at kun det bedste var godt nok. Det kan være svært at se sig selv med arbejdsgivers øjne, og her giver hun ærlig og konstruktiv feedback.

Mette har en unik evne til både at give konkret vejledning om CV og ansøgning og samtidig være en nærværende, personlig coach. Jeg sætter stor pris på Mette og vil helt sikkert vende tilbage i fremtiden.”

Chefkonsulent, Vejdirektoratet

Mette Ziegler

“Kort efter at jeg var færdiguddannet fik jeg mit første job, og efter fem år var jeg klar til, at der skulle ske noget nyt. I den forbindelse var Mette Ziegler en stor hjælp i forhold til at afklare, hvilken type stillinger der ville være interessante for mig.

Jeg tænkte meget bredt, men fandt sammen med Mette en rød tråd i de ting, jeg havde beskæftiget mig med (den havde jeg ikke selv set) og fik derigennem snævret ind og fundet ud af hvad der ville være et naturligt næste skridt.

Særligt i forhold til at præsentere mine erfaringer og kompetencer på en overskuelig måde gennem mit CV har jeg fået fantastisk sparring. Som forholdsvis nyuddannet og med ét ”voksenjob” i bagagen havde jeg brug for at gøre det tydeligt, hvordan jeg arbejder. Det var en stor hjælp at gribe det systematisk an, gå tilbage i tiden og overveje de små detaljer i tidligere ansættelser. Mette hjalp mig med at sætte fokus på de erfaringer jeg har taget med fra blandt andet studiejobs og gennem dem vise hvordan jeg arbejder i forskellige situationer.
I selve arbejdet med mit CV blev det tydeligt for mig, ikke at skære nogle hjørner. Alt relevant skulle med, og med få års erfaring skulle vi arbejde helt ned i detaljerne. Så man tydeligt kunne se hvilke erfaringer jeg havde med fra både ansættelser og frivilligt arbejde – og selv er jeg blevet bevidst om hvilket aftryk jeg har sat på de steder jeg har arbejdet.”

Leder, Naturcenter Amager Strand

Mette Ziegler

“Hej Mette
Se nedenstående svar på en uopfordret ansøgning. Kan man blive andet end glad?

“Kære Søs
Kort og godt, dette er den bedste ansøgning med CV, jeg har set.
Vi ansætter desværre ikke i øjeblikket, men jeg ville næsten ønske, vi gjorde, for så ville jeg helt sikkert kalde dig til samtale.
Det er også sådan, at det meste af vores administration ligger i hovedkvarteret i København, så selv om vi søgte, tvivler jeg på, at du ville være interesseret.
Men jeg vil kalde din ansøgning og ikke mindst dit CV intet mindre end genialt. Så jeg er overbevist om, at du hurtigt vil finde et nyt job.
Jeg vil ønske dig held og lykke med din fortsatte søgning.
Med venlig hilsen Adm. direktør (navn udeladt).”

Økonomichef, able nordic a/s

Mette Ziegler

“Jeg har skrevet kontrakt på mit ønskejob, og jeg er super glad og lettet.

Jeg havde svært ved at få solgt mig selv godt nok i både CV og ansøgning og ved de jobsamtaler, jeg kom til.

Men det styrkede mig meget at lære, hvordan jeg skulle arbejde med mit CV og min ansøgning, og hvordan jeg skulle tænke i dybden over succeskriterierne i de job, jeg søgte.

Så jeg var virkelig godt forberedt på både samtaler og test, og jeg følte mig personligt robust, selvom samtalen og spørgsmålene ikke var helt, som jeg havde forberedt det i mit hoved. Jeg vidste, hvad mine kernebudskaber var, og derfor blev jeg ikke hylet ud af den.

Det har været fantastisk at have en professionel i ryggen. Det er guld værd at have kompetente kræfter med på sidelinjen.”

Scrum Master, MasterCard

Mette Ziegler

“Mit coachingforløb hos Mette Ziegler har i bund og grund været afgørende for, at jeg nu er i job igen. Og endda et bedre job end det, jeg kom fra.

Gennem forløbet hjalp Mette mig til at få øje på mine egne styrker og begrænsninger. Det var en kæmpe lettelse for mig, da det blev klart, hvilke typer af job jeg skulle søge, og hvilke jeg skulle undgå. For det handlede ikke bare om “et job”, men også om, hvem jeg er som person, og hvilke job der kan få det bedste frem i mig.

Det er meget tydeligt, at Mette har en kæmpe erfaring med både rekruttering og karriererådgivning. Jeg fik en top professionel gennemgang af mit materiale, hvilket resulterede i et højt antal jobsamtaler. Og jeg fik et rigtig godt sæt værktøjer til at brænde igennem ved jobsamtalerne. Og det resulterede i et job, der er det helt rigtige for mig.

Jeg fik anbefalet Mette Ziegler af en god veninde, og jeg vil til enhver tid selv anbefale Mette til alle, der har brug for et boost til at komme videre og se sig selv i et nyt perspektiv.”

Kommunikationskonsulent, IST

Mette Ziegler

“Da jeg henvendte mig til Mette Ziegler, var det på opfordring fra en kollega, som var blevet opsagt i samme fyringsrunde som jeg selv. Jeg var bitter og vred og henvendte mig kun, fordi det nu var en del af opsigelsespakken.

Den første samtale med Mette ændrede hele mit syn på situationen. Jeg gik fra at føle mig skrottet til at føle mig både dygtig, stærk og ressourcefyldt på bare én samtale.

Jeg kunne pludselig se, at denne opsigelse også kunne være en positiv ændring for mig. Jeg kunne jo ende med at finde “drømmejobbet”.

Mette har en unik måde at coache på. Den er både personlig og professionel. Hendes indlevelse i min situation gjorde, at jeg først og fremmest ikke følte mig alene, og jeg fandt energi og kampgejst til at følge hendes professionelle vejledning. Og det gav pote. Jeg fandt jobbet.

Samtidig føler jeg, at jeg har fået en sparringspartner, som både kan se, hvad jeg kan og vil – og meget vigtigt – også når jeg ikke selv kan se det. At møde Mette har betydet virkelig meget for mig. Hun er en person, som jeg tager med mig videre i livet.”

Indkøber, Filterteknik A/S

Mette Ziegler

“Mette Zieglers timing er god. Hun fylder ikke mere end nødvendigt, hvad mange konsulenter har tilbøjelighed til, men lader den enkelte selv lave erkendelsesarbejdet.

Hun skaber ro og klarhed over ens eget reaktionsmønster i både grupper og individuelt. Hun lader ikke en slippe, men sætter scenen og tydeliggør konsekvenser og dilemmaer og hjælper også en til at finde de stærke sider, der kan drive udviklingen videre.

Hun er varm, møder folk hvor de er, går til kernen af problemstillingerne og siger sin mening. Hun får hurtigt skabt en ramme af åbenhed og tryghed, der får paraderne til at falde.

Når hun arbejder med en enhed, forvalter hun sin viden om gruppen med respekt for den enkeltes integritet.”

Tidligere Vice President Global Human Ressources, FLSmidth A/S

Mette Ziegler

“Mette Ziegler har løbende hjulpet os med coaching i forbindelse med såvel mindre som mere omfattende omstruktureringer.

Opgaverne har været løst meget tilfredsstillende, og i samtlige tilfælde har de berørte personer været i nyt arbejde eller i gang med en ønsket og målrettet omskoling inden for 3 måneder. I sandhed en win win-situation for både medarbejderne og vores virksomhed.

Vi har også haft stor glæde og nytte af Mettes kompetencer i forbindelse med medarbejdere, som har været igennem personlige kriser. Og det er hver gang lykkedes Mette at få et motiveret og helt menneske ud af situationen.

Det er Mettes unikke måde, hvor hun både er indlevende og samtidig krævende, direkte og topprofessionel, som gør, at hun er det oplagte valg for os.”

Tidligere Country Manager, Electrolux Professional